Turul retailerilor: Ce produse atractive are Metro în ofertă în această perioadă

18.03.2021
Turul retailerilor: Ce produse atractive are Metro în ofertă în această perioadă

Retailerul Metro are o ofertă bogată de electronice în acest moment, iar unele dintre acestea sunt atractive.

Primul produs care atrage atenția în catalogul actual este televizorul smart LG (model LG32LM631C) cu sistem de operare WebOS și display LED. Dispozitivul costă 1.000 de lei, are diagonală de 81 cm, oferă rezoluție Full HD și are clasă energetică A. Fiind de la un brand cunoscut, televizorul oferă suport pentru toate aplicațiile importante, precum Netflix, Prime Video sau Spotify.

Reteilerul oferă și suporturi, marca Well, pentru montarea pe perete a televizoarelor, la prețuri cuprinse între 17 și 24 de lei.

Tot la Metro, clienții pot cumpăra o imprimantă wireless, marca HP, la prețul de 220 de lei. Dispozitivul este model inkjet, iar pe lângă printare mai oferă și funcții de copiere și scanare. Imprimanta este recomandată pentru utilizatorii care printează până la 100 de pagini pe lună.

Cum se apropie perioada grătarelor, magazinele Metro oferă o boxă portabilă AKAI (model ANTS-112) de tip troler, la prețul de 580 de lei. Aceasta are putere totală 600 W, oferă conectivitate Bluetooth, USB și include microfon. Prețul este atractiv. La eMAG, boxa costă în acest moment 750 de lei.

Retailerul mai vinde un termometru digital infraroșu, care poate măsura temperaturi cuprinse între 32 de grade Celsius și 42,9 grade Celsius. Dispozitivul are memorie, putând reține ultimele 30 de măsurători. Termometrul costă 95 de lei.

Utilă în pandemie este și lampa cu UV marca maxxClean. Aceasta costă 200 de lei și poate fi folosită pentru sterilizarea de încăperi cu suprafețe de până la 40 metri pătrați.

Foto: Shutterstock, Metro.ro

CITEȘTE ȘI:

Ce gadgeturi utile sunt disponibile în oferta Lidl în această săptămână

Ce dispozitive interesante intră în oferta retailerului Kaufland pe 17martie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult