Un mare retailer din România oferă dispozitive iPhone și iPad în cadrul unui concurs

04.12.2020
Un mare retailer din România oferă dispozitive iPhone și iPad în cadrul unui concurs

Unul dintre cele mai cunoscute supermarket-uri din România oferă cinci smartphone-uri iPhone 11 Pro Max și 10 tablete iPad Pro 12,9” 256 GB în cadrul unui concurs de sărbători. Premiul cel mare este un SUV Volvo XC60.

Citește și: Motivul pentru care femeile dintr-o ţară cumpără telefoane Nokia vechi. Nici nu bănuiești la ce le folosesc în secret

Pentru a participa, clienții Lidl trebuie să cumpere, în perioada 9 noiembrie – 27 decembrie, de minimum 75 de lei și cel puțin un produs Deluxe. Codul unic de pe bonul fiscal se introduce în formularul de pe site sau poate fi trimis prin SMS la 1877.

iPhone cu capacitate de stocare de 256 GB

Smartphone-urile iPhone din concurs sunt variante de culoare Space Gray cu capacitate de stocare internă de 256 GB.

Din gama Deluxe fac parte în special produse alimentare, precum mezeluri, brânzeturi, fructe de mare, pește, carne, dar și băuturi, precum vin, băutură alcoolică cu aromă de pere sau lichior.

Citește și: Este uluitor cum această femeie și-a înjumătățit greutatea într-un an. Poți slăbi și tu, urmând strategia ei simplă!

Aceste produse sunt marcate cu eticheta „Deluxe” pe ambalaj.

Concursul LIdl, în care compania oferă dispozitive iPhone și iPad, a fost anunțat la scurt timp după ce retailerul a introdus în ofertă dispozitive smart, printre care senzori, becuri și o priză inteligentă.

CITEȘTE ȘI:

Apple repară gratuit ecranul de pe iPhone 11, chiar și în afara garantiei

Cum poți vedea cât de aglomerat este un supermarket Mega Image sau Lidl cu ajutorul Google Maps

Descoperirea făcută de angajați ai Lidl în camionul cu banane: „A sosit tocmai din Costa Rica”

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult