Apple repară gratuit ecranul de pe iPhone 11, chiar și în afara garantiei

05.12.2020
Apple repară gratuit ecranul de pe iPhone 11, chiar și în afara garantiei

O problemă raportată de mulți utilizatori de iPhone 11 în ultimele câteva luni a fost recunoscută drept defect de fabricație din partea Apple. În consecință, compania a anunțat că totți cei care au un iPhone 11 cu astfel de probleme vor putea să apeleze la service-urile autorizate din toată lumea pentru reparații gratuite. Practic, Apple va oferi o schimbare a piesei defecte fără alte costuri adiționale, indiferent dacă dispozitivul este sau nu în continuare în garanție.

Apple va repara ecranele iPhone 11 cu probleme de touch, gratuit

„Apple a determinat că un procent mic de ecrane de pe iPhone 11 pot înceta să răspundă la comenzi din cauza unei probleme cu modulul de display. Dispozitivele afectate au fost produse în perioada noiembrie 2019 și mai 2020.

Dacă iPhone-ul 11 al dumneavoastră întâmpină astfel de probleme, folosiți căsuța de verificare a numărului serial de pe site pentru a verifica dacă telefonul este eligibil pentru acest program de reparație. Dacă este, Apple sau un Service Autorizat Apple va oferi reparația gratuit.”

În țările în care există Apple Store, clienții pot merge direct acolo pentru a lăsa telefonul la reparat. Desigur, dacă în zona în care locuiești, sau în țara în care te afli (cum este și România), nu există un Apple Store, poți verifica pe site-ul Apple unde se află cel mai apropiat service autorizat pentru produsele companiei. Totuși, la fel ca în cazul altor probleme care pot fi reparate pe gratis, dacă există alte daune ale telefonului care pot împiedica reparația, acelea vor trebui rezolvate mai întâi, contra cost.

Clienții care au reparat deja modele iPhone 11 cu această problemă și au fost nevoiți să plătească pentru operațiune pentru că nu era încă recunoscută drept o problemă de fabricație, pot intra în contact cu Apple pentru a cere rambursarea costului.

În România avem service-uri autorizate oferite de către iStyle, Cordon Electronics, Vox Filemaker Solutions și Depanero.

sursa: Apple

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult