După produsele smart home, un nou tip popular de dispozitiv intră în oferta Lidl, pe 11 februarie

05.02.2021
După produsele smart home, un nou tip popular de dispozitiv intră în oferta Lidl, pe 11 februarie
Foto: Shutterstock

Lidl va introduce în ofertă, începând cu 11 februarie, un tip de dispozitiv care se află pe val în acest moment. Este vorba despre un aspirator de tip „Roomba”, autonom, cu funcție 2-în-1, de aspirare și spălare.

Dispozitivul, marca SilverCrest, va costa 700 de lei. Aspiratorul revine automat la stația de încărcare și dispune de un rezervor pentru apă de 300 ml. Cel pentru praf are capacitate identică.

Cu acumulatorul încărcat complet, autonomia dispozitivului este de până la 120 de minute, potrivit producătorului.

Robotul de aspirare vândut de Lidl are o baterie de 2.400 mAh, iar zgomotul produs este de 65-70 dB.

Dispozitivul, care nu pare să fie unul smart, are dimensiunile 30 x 7,5 cm și poate fi comandat inclusiv din telecomandă.

Lidl vrea să exploateze trecerea spre casele smart

Aspiratorul oferă șase moduri de curățare, printre care: Auto – curățare în mod aleatoriu, Spot – curățare în formă spiralată cu putere de aspirare maximă sau Mod de ștergere – curățare umedă cu lavetă din microfibră. Puteți vedea restul modurilor și caracteristicile tehnice complete în galeria foto.

Retailerul german a introdus recent în ofertă și o serie de dispozitive inteligente de tip smart home sub brandul ZigBee. Printre acestea se numără un dispozitiv gateway, o priză inteligentă și un senzor de mișcare. Produsele au prețuri curpinse între 50 și 120 de lei.

Sursa: Lidl România

Foto: Lidl

CITEȘTE ȘI:

Samsung Jet 75 review: aspiratorul wireless care îți curăță și casa și aerul

Cum poți vedea cât de aglomerat este un supermarket Mega Image sau Lidl cu ajutorul Google Maps

George Clooney se tunde singur, cu un dispozitiv atașat la aspirator, numit Flowbee

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult