George Clooney se tunde singur, cu un dispozitiv atașat la aspirator, numit Flowbee

04.12.2020
George Clooney se tunde singur, cu un dispozitiv atașat la aspirator, numit Flowbee
Foto: captură din video

În emisiunea Jimmy Kimmel Live, actorul George Clooney s-a luat la întrecere cu gazda show-ului, ambii arătându-și priceperea în a se tunde singuri cu o mașină de tuns specială, Flowbee.

Unul dintre secretele imaginii impecabile a lui George Clooney este un aparat de tuns pe care îl folosește de vreo 25 de ani. Este deja un expert al mașinii de tuns Flowbee și, pe lângă faptul că explică, încântat, cum funcționează, el demonstrează că se poate tunde singur în orice moment, chiar și în timpul unei emisiuni live.

Așa că, fără prea multă introducere, în timp ce era invitat la emisiunea Jimmy Kimmel Live, gazda show-ului i-a adus lui Clooney un aparat Flowbee și actorul a trecut imediat la treabă. Aparatul Flowbee se atașează la un aspirator.

Citește și: „Forrest Gump” din Italia: S-a certat cu nevasta și a ieșit la o plimbare. Nu s-a oprit 420 de km

„Pornești aspiratorul. Apeși butonul și începi să plimbi aparatul pe păr”, a arătat Clooney, tunzându-se de la tâmple către ceafă. Show-ul a continuat cu o întrecere între actor și gazdă, cel din urmă primind, de asemenea, un aparat de test.

Glume, glume dar și dezvăluiri „serioase”

Actorul a mai precizat că prin anii ’80 și-a trimis asistenta să-i cumpere acest aparat și întâi a rugat-o pe ea să-l ajute. Continuând distracția în emisiune, actorul a mai spus, prin stilul său glumeț, ce „băiat de casă” este. El nu ține acest talent de frizer doar pentru el, ci îl oferă și membrilor familiei și mai dă și cu aspiratorul, cu mopul, spală haine.

Flowbee

„Mai în glumă, mai în serios în viața de familie, mai ales cu gemeni, renunți la egoismul de a avea grijă doar de tine. Și este un sentiment minunat despre care eu și soția mea, Amal, vorbim zilnic. Suntem foarte norocoși”, a concluzionat Clooney.

Proiectul din 2020, filmul „The Midnight Sky”

Actorul își promovează, momentan, cel mai recent proiect al său, filmul „The Midnight Sky”, care va avea lansare pe platforma Netflix pe 23 decembrie.

„The Midnight Sky” este un film SF american regizat de Clooney după romanul „Good Morning, Midnight” al lui Lily Brooks-Dalton. Povestea este a unui cercetător singuratic din zona arctică. După o catastrofă globală, el încearca să contacteze o echipă de astronauți să-i avertizeze să nu se întoarcă pe Pământ.

Sursa: YouTube/Jimmy Kimmel Live

Urmărește Go4IT.ro pe Google News