Xiaomi va face prima sa lansare globală de produs la CES 2017

24.11.2016
Xiaomi va face prima sa lansare globală de produs la CES 2017

Xiaomi a anunţat că va participa pentru prima dată, în 2017, la salonul de electronice CES din Las Vegas. Compania va face cu această ocazie o lansare globală de produs. Până acum, majoritatea dispozitivelor produse de companie au fost lansate oficial doar în China.

 

Compania chineză nu a oferit detalii despre produsul pe care îl va prezenta la CES în anunţul făcut pe Twitter. Evenimentul Xiaomi din cadrul târgului va avea loc pe 5 ianuarie. 

Recent, Xiaomi a semnat un parteneriat de distribuţie şi pentru Europa Centrală şi de Est, cu ABC Data. Asta înseamnă că în curând produsele companiei ar putea ajunge pe canal oficial şi în România, piaţă pe care distribuitorul activează.

 

 

CES 2017 va avea loc între 5 şi 8 ianuarie. Deşi este cunoscută în special pentru smartphone-urile pe care le produce, compania Xiaomi activează pe mai multe pieţe şi mai produce laptopuri, biciclete, periferice sau brăţări de fitness.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult