Camere Samsung de sezon, înaintea târgului PMA

18.02.2009
Camere Samsung de sezon, înaintea târgului PMA

Photo Marketing Association Trade Show (PMA) este unul din cele mai importante anuale ale industriei foto, iar Samsung, alături de ceilalţi producători majori, se grăbeşte să lanseze o serie de camere camere foto cu această ocazie. Dac-ar fi să găsim un numitor comun pentru ele, acesta ar fi aspectul clasic, fără vreun element de construcţie care să le evidenţieze.

Samsung IT100 filmeaza la rezolutie HD

Începem cu Samsung IT100, o compactă cu senzor de 12.2 MP şi lentile cu zoom optic 5x. Cei care au citit şi celelalte anunţuri de astăzi poate vor începe să caşte când vor afla că celelalte facilităţi remarcabile sunt ecranul de 3” şi înregistrarea video 720p. Pentru a varia puţin, putem menţiona funcţia Smart Album de sortare avansată a imaginilor din memorie. Samsung IT100 va fi disponibilă în mai multe culori în luna aprilie la un preţ aproximativ de 260 €.

Samsung PL65 cu sistem dual de stabilizare a imaginii

Samsung PL65 are foarte multe facilităţi comune cu IT100, de la rezoluţia senzorului, zoom-ul optic, dimensiunea ecranului şi până la sistemul dual de stabilizare a imaginii (optic şi digital). Îi lipseşte însă înregistrarea video HD. Când va fi lansată pe piaţa europeană în luna martie, în patru culori, PL65 va costa aproximativ 200 €. Ceva mai modest, modelul Samsung PL50 dispune de un senzor de 10 MP, ecran de 2.7” şi lentile cu zoom optic 3x. Îi lipseşte evident stabilizarea optică, însă va costa doar aproximativ 135 €.

Samsung PL50 cu senzor de 10 MP

Pe segmentul compactelor de buget Samsung aduce modelul ES15. Specificaţiile sale principale sunt senzorul de 10.2 MP, obiectivul cu zoom optic 3x şi ecranul cu diagonala de 2.5”. Preţul estimativ este 90 €, iar camera va intra pe piaţă în luna aprilie.

Samsung ES15, pentru utilizatorii cu buget redus

Urmărește Go4IT.ro pe Google News