O femeie a descoperit ceva șocant pe înregistrările din camera auto a mașinii soțului

07.08.2023
O femeie a descoperit ceva șocant pe înregistrările din camera auto a mașinii soțului
Image: 231396706, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

O femeie a descoperit, după ce s-a uitat la înregistrările făcute de camera auto montată pe mașina soțului, că bărbatul a făcut ceva condamnabil.

Femeia, în vârstă de 34 de ani, a povestit întâmplarea pe Reddit, în comunitatea „Am I the a**hole”. Ea recunoaște că i-a încălcat intimitatea soțului, dar spune că a făcut acest lucru deoarece avea o bănuială.

„Eu (34 de ani) locuiesc cu soțul meu (37 de ani) și fiica noastră (7 ani). Eu și cu fiica mea am fost recent într-o scurtă călătorie afară din stat, timp în care soțul meu a rămas acasă deoarece trebuia să lucreze și să aibă grijă de câinele nostru. În ultima zi a călătoriei am primit un apel de la soțul meu, care părea tulburat, și mi-a zis că Ellie, cățeaua noastră, a fugit și nu a mai putut-o găsi”, a scris femeia. Incidentul s-ar fi petrecut în parc. Cățeaua avea 13 ani.

AITA for checking my husband’s dashcam footage on his car without his consent
by u/lyingwifedog in AmItheAsshole

Utilizatoarea de Reddit spune că a avut unele suspiciuni, dar că a ales să îl creadă pe soțul ei. Când s-au întors acasă, bărbatul părea în regulă. Peste câteva zile, familia a primit un apel de la o organizație care salvează animale. Ellie fusese găsită într-un alt stat, aflat în apropiere. Bărbatul s-a arătat fericit, dar soției i s-a părut că era nesincer.

Citește și: Un bărbat, tată a 3 copii, a compromis sute de camere web pentru a urmări femei în intimitate

Atunci, femeii i-a venit ideea să verifice camera auto a bărbatului. A copiat clipurile video din zilele în care a fost plecată, iar pe unul a văzut cum soțul ei a abandonat cățeaua în statul vecin. A dat-o jos din mașină, i-a aruncat un obiect de tip frisbee, apoi a plecat fără ea.

Bărbatul a fost foarte nervos când a aflat că soția lui știe adevărul. Utilizatorii de Reddit i-au sugerat femeii să îl părăsească pe bărbat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult