Top: 5 serialele de nota 10 recomandate de utilizatorii de Reddit

09.11.2022
Top: 5 serialele de nota 10 recomandate de utilizatorii de Reddit
Foto: HBO

În comunitatea r/AskReddit, care are 38,3 milioane de membri, cineva a întrebat ce seriale cu punctaj de 10/10 sunt recomandate de utilizatori. Au răspuns peste 10.000 de persoane, iar noi am extras show-urile care au primit cele mai multe voturi.

Iată top cinci seriale de nota 10, potrivit utilizatorilor de Reddit:

1. „Cernobîl” (10.000 de voturi la momentul redactării articolului)

Miniseria din 2019 prezintă dezastrul nuclear de la Cernobîl, care a izbucnit în 1986, dar și acțiunile de curățire a zonei contaminate care au urmat. Serialul are un punctaj mare și pe IMDB (9,4/10).

2. „Band of Brothers” (5.600 de voturi)

„Band of Brothers” este o miniserie din 2001 care prezintă povestea celebrei Easy Company, din cadrul U.S. Army 101st Airborne Division, care a luptat în Al Doilea Război Mondial în Europa. Din echipa de producție a făcut parte marele actor Tom Hanks (ca producător executiv și scenarist).

3. „True Detective” (4.800 de voturi)

Serialul, care a debutat în 2014, prezintă povestea a doi detectivi ale căror vieți se împletesc în timp ce urmăresc un criminal în serie care a activat timp de 17 ani în statul american Louisiana. Actorii Matthew McConaughey și Woody Harrelson au fost lăudați de critici și fani pentru rolurile excepționale din acest show.

5. „Avatar: The Last Airbender” (3.200 de voturi)

Serialul de animație creat de Nickelodeon, inspirat de anime-uri, a debutat în 2005 și are trei sezoane. Personajul principal Aang și prietenii lui luptă pentru a salva lumea de Fire-Nation, una dintre cele patru națiuni între care este împărțită.

5. „Better Call Saul” (3.000 de voturi)

Filmul serial, lansat în 2015, este un prequel al „Breaking Bad” care urmărește transformarea avocatului mărunt Jimmy McGill în Saul Goodman, un avocat bogat, cu moralitate îndoielnică.

Citește și: Ristar, Comix Zone și VectorMan: Pe ce platforme poți juca titlurile retro preferate de Brad Pitt

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult