Camera de securitate outdoor cu sirenă inclusă și comenzi vocale

29.05.2020
Camera de securitate outdoor cu sirenă inclusă și comenzi vocale

Compania producătoare de accesorii smart pentru casă Netatmo a lansat o cameră de securitate outdoor care include o sirenă.

Modelul, numit Outdoor Security Camera with Siren, costă 350 de dolari și este o versiune cu sirenă a Netatmo Presence, care costă 300 de dolari.

Camera filmează la calitate Full HD (1.080p) și detectează mișcarea, fiind capabilă să deosebească între oameni, animale și obiecte. Funcția de detectare a persoanelor este diferită de recunoașterea facială, deoarece algoritmii sunt capabili să transmită că au detectat un om, nu și cine este.

Dispozitivul mai include o lumină puternică și vedere nocturnă.

Sirena de 105 de decibeli este controlată manual. Utilizatorul primește o alertă și poate activa sirena, în aplicația dedicată, în cazul în care crede că există un pericol.

Camera salvează clipurile video și imaginile local, pe un card micro-SD, fapt care le permite utilizatorilor să economisească bani după ce o achiziționează. Serviciile de stocare în cloud oferite de alți producători sunt scumpe, chiar dacă dispozitivele de securitate pe care le oferă au prețuri mai accesibile.

Mai mult, camera Netatmo oferă suport pentru asistenții vocali Google Assistant și Alexa, dar și integrare cu platforma HomeKit de la Apple.

Dispozitivul poate fi precomandat în Europa.

CITEȘTE ȘI:

O companie de securitate a fost dată în judecată după ce un tehnician a spionat sute de clienți prin camerele video

Cum va funcționa sistemul de cameră „gimbal” de pe Vivo X50 Pro

Reolink Go: cameră 4G LTE pentru supraveghere video (REVIEW)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult