GoPro Hero 5 ar putea fi echipat cu GPS şi cu o nouă interfaţă software

08.08.2016
GoPro Hero 5 ar putea fi echipat cu GPS şi cu o nouă interfaţă software

Camerele de acţiune GoPro Hero sunt printre cele mai populare de pe piaţă, oferind performanţă foarte bună şi suport pentru o serie foarte variată de accesorii. Desigur, nici măcar modelul Hero 4 Black nu oferă chiar tot ceea ce şi-ar putea dori un utilizator avansat de la un astfel de dispozitiv, iar compania pare să pregătească rezolvarea acestor neajunsuri în generaţia Hero 5, care ar trebui să debuteze în cursul anului 2016.

Se pare că o versiune prototip a lui Hero 5 de la GoPro a ajuns în laboratoarele FCC (Federal Communications Commission) din Statele Unite ale Americii, iar câteva detalii despre noul model de cameră de acţiune au ajuns astfel pe internet. Se pare că pe lângă performanţa video superioară care este de aşteptat, noul Hero 5 va beneficia de un modul GPS pentru geo-tagging sau integrare cu alte servicii, cât şi de o carcasă mai subţire faţă de generaţia precedentă.

De asemenea, un clip de prezentare a unei noi interfeţe pentru modelele GoPro echipate cu display tactil a apărut pe internet şi dezvăluie ceva numit GoPro Sniper. Acesta este alăturat GoPro App şi GoPro Remote, deci ar putea fi un nou accesoriu pentru control de la distanţă al camerei.

Compania probabil că aşteaptă să pună la punct toate detaliile despre drona Karma pe care o tot menţionează de câteva luni bune, pentru a lansa o întregă gamă de noi produse Hero. Având în vedere că sezonul de vară, în care camerele GoPro ar putea fi folosite pentru activităţi sportive, este aproape de final, probabil că vom vedea Hero 5 şi noile dispozitive ale companiei cândva înainte de începutul sezonului de iarnă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video