Kandao se pregătește să lanseze camera QooCam 3 Ultra

30.12.2023
Kandao se pregătește să lanseze camera QooCam 3 Ultra

Kandao se pregătește să lanseze un nou model impresionant de cameră: QooCam 3 Ultra. Dispozitivul este o versiune avansată a modelului QooCam 3, care deja a captat atenția datorită capacității sale de a filma la 360 de grade. Noul model Ultra promite să ridice ștacheta și mai mult în domeniul camerelor, oferind specificații și funcționalități de top.

Prezentarea oficială a camerei QooCam 3 Ultra va avea loc la CES 2024, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate tehnologiei, care se va desfășura între 9 și 14 ianuarie, în Las Vegas. Camera va avea un design similar cu versiunea anterioară, dar va fi mai înaltă, oferind senzori de 1/1.7 inch și lentile fish-eye, plus patru microfoane încorporate și un giroscop cu șase axe.

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale noii camere QooCam 3 Ultra este capacitatea sa de a captura video la o rezoluție maximă de 8K la 30fps și 5.7K la 60fps. Mai mult, va suporta înregistrarea video HLG de 10 biți, permițând capturarea de imagini de înaltă calitate.

Kandao intenționează să se adreseze în special streamerilor

Camera va putea, de asemenea, să realizeze fotografii la o rezoluție impresionantă de 96 de megapixeli, iar algoritmul DNG8 Raw+ permite realizarea de fotografii panoramice îmbunătățite, cu mai multe detalii și o calitate excepțională, spune Kandao. 

Un alt aspect interesant este suportul pentru livestreaming și live stitching direct din cameră, ceea ce sugerează că Kandao intenționează să se adreseze în special streamerilor și utilizatorilor de VR. Astfel, funcționalitatea ar putea revoluționa modul în care conținutul video este creat, oferind o experiență mai imersivă și interactivă.

Deși prețul camerei QooCam 3 Ultra nu a fost încă anunțat, se așteaptă ca acesta să fie competitiv, având în vedere abordarea legată de prețuri a modelului anterior. Cu siguranță, lansarea QooCam 3 Ultra este așteptată în comunitatea pasionaților de fotografie și videografie, mai ales că tehnologia de filmare la 360 de grade continuă să câștige popularitate și să ofere noi perspective în domeniul foto și video.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult