SONY HDR-SR8, liderul unei noi generaţii

SONY HDR-SR8, liderul unei noi generaţii

În iulie Sony va lansa patru modele de camere video Full-HD care au la bază noua tehnologie AVCHD. Dintre modelele care folosesc ca mediu de stocare harddisk-ul, “capul de lance” este Sony HDR-SR8.

Pe cei 100 GB disponibili puteţi realiza aproximativ 38 de ore de înregistrare video Full-HD. Şi aceasta datorită sistemului de compresie AVCHD care permite utilizarea unor rate de compresie foarte mari fără a afecta calitatea înregistrărilor. Aşadar, nu vom mai rata momente importante din cauza timpului pierdut cu schimbarea mediului de stocare, oricare ar fi el: casetă, DVD sau card de memorie. Tehnologia HDD Smart Protection ne garantează siguranţa informaţiilor în cazul în care supunem camera la şocuri mecanice.

Sony HDR-SR8 are un aspect estetic deosebit Calitatea ridicată a imaginii este obţinută cu ajutorul senzorului ClearVid CMOS, iar tehnologia x.v.Colour asigură redarea unor culori vii, apropiate de ceea ce poate recunoaşte ochiul uman. Lentilele Carl Zeiss Vario-Sonnar T*, cu 10x zoom optic, şi stabilizatorul de imagine Super SteadyShot, aduc zonele depărtate aproape de noi, pastrându-le în acelaşi timp claritatea.

Microfonul încorporat captează sunetul în format Dolby Digital 5.1 Surround – lucru esenţial pentru a beneficia de o experienţă Full-HD cât se poate de plăcută.

Sony HDR-SR8

 

Pe lângă înzestrarea tehnologică, HDR-SR8 este cea mai uşoară şi compactă cameră video cu harddisk de la Sony. Imaginile spun mult, dar noi nu ne mulţumim cu privitul, o vrem a noastră! Preţul de lansare este de 1700$.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News