De ce un bust prea mare este cel mai rău lucru vara [VIDEO]

Mia Khalifa, o tânără care s-a născut cu un bust generos, este protagonista unui clip video care s-a viralizat rapid. Ea vorbeşte despre provocările pe care le întâmpină zi de zi femeile care au sânii mari. 
 
Nu toată lumea este, însă, convinsă că sânii Miei sunt naturali. „Soluţie simplă, scoţi implanturile în timpul verii”, scrie cineva pe YouTube. 
 
Khalifa, de origine libaneză, este cunoscută pentru scurta sa carieră ca actriţă în filme pentru adulţi. Ea a creat o controversă uriaşă atunci când a apărut într-un astfel de film purtând un hijab musulman. În octombrie 2014, tânăra a fost votată actriţa numărul unu de către utilizatorii site-ului Pornhub, unul dintre cele mai mari din lume. 
 

 

Născută într-o familie catolică şi absolventă a unei facultăţi de istorie, Mia a renunţat la pornografie după doar trei luni, deoarece, potrivit ei, a fost „deziluzionată” de ce a văzut acolo. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult