Prietena lui cade pe o stâncă, iar el refuză să o ajute [VIDEO]

De multe ori deciziile pe care le luăm atunci când avem puţin timp de gândire sunt cele care arată cine suntem cu adevărat. Acest lucru este demonstrat de un clip video devenit viral pe internet.
 
O tânără şi prietenul ei stau pe o stâncă pe marginea mării. La un moment dat femeia se dezechilibrează şi, în cădere, se prinde de piciorul bărbatului. Acesta, în loc să o lase să se ţină de picior, îl trage violent şi o lasă pe tânără să cadă de pe stâncă.
 

Nu ştim ce s-a întâmplat după aceea, dar toată lumea speră că tânăra este bine. Între timp internetul a reacţionat dur la gestul bărbatului. Unii internauţi comentează că o astfel de căzătură poate fi mortală. Clipul s-a viralizat după ce a apărut pe Reddit. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult