Doi angajați ai ONU, surprinși într-o ipostază compromițătoare într-o mașină a organizației

27.06.2020
Doi angajați ai ONU, surprinși într-o ipostază compromițătoare într-o mașină a organizației

Doi angajați ai ONU au fost surprinși într-o poziție neobișnuită la bordul unei mașini oficiale a instituției.

Momentul a fost filmat în Tel Aviv, Israel. Cei doi sunt acuzați că întrețineau relații sexuale pe bancheta din spate, în timp ce un coleg se afla cu ei în SUV.

Stephane Dujarric, purtător de cuvânt al secretarului general al ONU, a declarat că este „șocat și profund deranjat” de incident, potrivit The Jerusalem Post. Cei trei par să fie angajați ai United Nations Truce Supervision Organization (UNTSO), o forță de menținere a păcii bazată în Ierusalim.

UNTSO are 153 de observatori în Israel, 91 de angajați civili și 153 de colaboratori locali.

Nu este primul mare scandal în care este implicată organizația

Clipul video de 18 secunde a fost publicat pe Twitter. Pe bancheta din spate a vehiculului apar o femeie în rochie roșie și un bărbat îmbrăcat doar în pantaloni scurți și tricou. Cei doi par să întrețină relații sexuale în timp ce colegul lor doarme pe scaunul din față.

Clipul video a fost publicat pe Twitter de Mattea Merta, o femeie din Canada care este reprezentanta unei organizații neguvernamentale pe lângă ONU.

Nu este prima dată când organizația este în centrul unui scandal. Anul trecut, angajați ai ONU au fost acuzați că au violat și lăsat însărcinate fete minore, inclusiv unele de 11 ani, în Haiti.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult