Ferma de marijuana high-tech

În 2007, Fred Strunk, Brian Gibson şi Greg Compton au fost arestaţi după ce poliţiştii au descoperit, într-o peşteră naturală de sub casa unuia dintre ei, din Dixon Springs Road (Tennessee), o fermă de marijuana.

 

Tehnologiile folosite de către cei trei infractori i-au uimit pe oamenii legii. Intrarea în peşteră se făcea printr-o uşă hidraulică, ascunsă în garaj. Uşa avea un sistem de închidere bazat pe un cod PIN.

 

După ce oamenii legii au trecut de ea au dat peste o fermă de marijuana, care avea capacitatea de a genera venituri de 6,8 milioane de dolari pe an. Plantele erau crescute cu ajutorul unui sistem de irigaţie, a unor lămpi puternice cu halogen, iar ventilaţia era asigurată de mai multe aparate.

 

Pentru a scăpa în caz de nevoie, peştera a fost dotată cu un tunel secret, care avea la capăt o altă uşă hidraulică.

 

Astăzi, peştera este o atracţie turistică care poate fi vizitată. 

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult