Jocurile Olimpice de la Rio: Unui scrimer francez i-a căzut smartphone-ul din buzunar în timpul luptei [VIDEO]

10.08.2016
Unii oameni nu pot sta departe de tehnologie nici măcar în unele dintre cele mai importante momente ale vieţii. Scrimerul francez Enzo Lefort a trecut printr-un moment jenant în timpul unui meci oficial de la Jocurile Olimpice de la Rio. Tânărul nu s-a despărţit de smartphone nici în timpul competiţiei, iar la un moment dat, în timpul unei runde împotriva germanului Peter Joppich, i-a căzut telefonul din buzunar. 

Momentul, nemaîntâlnit într-o competiţie de asemenea nivel, a fost suprins de camerele video. 

 
Lefort avea telefonul în buzunarul de la spate, iar dispozitivul a căzut pe podea. Sportivul a ridicat terminalul şi l-a dat unui membru al staff-ului. Momentul l-a afectat pe francez, care a pierdut confruntarea cu Joppich. 
 
Acesta nu este primul incident legat de Lefort în care apare un smartphone. În 2013 sportivul şi-a pierdut telefonul în timpul unui turneu şi a publicat pe Twitter un număr alternativ la care putea fi găsit.  
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult