O utilizatoare de YouTube a găsit o modalitate inedită pentru a ajunge la 1 milion de abonaţi

Goana după popularitate pe internet naşte tot felul de situaţii neprevăzute. Lena Nersesian, o tânără utilizatoare de YouTube, a anunţat că va publica un sex tape cu ea dacă reuşeşte să ajungă la 1 milion de abonaţi pe YouTube.

 

În acest moment canalul Lena the Plug are peste 122.000 de abonaţi. Clipul în care Lena a făcut anunţul, „$EXTAPE AT 1 MILL”, s-a viralizat şi a ajuns la aproape 900.000 de vizualizări. Mulţi dintre fanii adevăraţi ai tinerei au rugat-o să se gândească de două ori înainte de a face asta. „Eşti o fată frumoasă şi isteaţă. Cred că poţi face mai mulţi abonaţi şi altfel”, a scris cineva.  

 

 

Tânăra spune că a primit mai multe oferte pentru a juca în filme pentru adulţi, dar le-a refuzat, deoarece nu este interesată de aşa ceva. În cazul în care va ajunge la 1 milion de abonaţi, va face un sex tape „de amatori” împreună cu un alt utilizator de YouTube. 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult