Să pui doi şerpi uriaşi în patul iubitei – probabil cea mai proastă farsă din istoria internetului

În încercarea de a deveni celebrităţi pe internet oamenii fac lucruri idioate, iar clipul ataşat demonstrează acest lucru. Un utilizator de YouTube s-a gândit să-i facă iubitei, împreună cu câţiva prieteni, farsa „supremă”: a dat drumul la doi pitoni în patul în care aceasta dormea.

Cum era de aşteptat, pentru femeie au urmat momente de groază, deoarece îi era teamă să se mişte din poziţia în care se afla. Farsa este idioată din mai multe puncte de vedere. Femeia putea suferi un infarct sau şerpii, care sunt constrictori, o puteau muşca sau strânge.

 

Când şerpi de astfel de dimensiuni se încolăcesc în jurul prăzii este foarte greu să îi înlături.

 

 

În ciuda faptului că înregistrarea s-a viralizat, comentariile sunt majoritatea negative. „Jur că acel bărbat nu ar mai fi fost iubitul meu după această fază”, a scris cineva pe YouTube. „Ar trebui să meargă la poliţie!”, comentează altcineva. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult