„Satelitul” Samsung SpaceSelfie s-a prăbuşit curtea unor fermieri din SUA

28.10.2019
„Satelitul” Samsung SpaceSelfie s-a prăbuşit curtea unor fermieri din SUA

Samsung a rulat în ultimele săptămâni o campanie de promovare numită SpaceSelfie, în care utilizatorii de Samsung puteau să îşi afişeze autoportretul pe un dispozitiv Galaxy S10 5G care orbita în jurul planetei la bordul unui „satelit”. Se pare însă că ceva nu a mers conform planului, echipamentul prăbuşindu-se la finalul campaniei în curtea unei familii din Michigan, SUA.

Conform familiei în curtea căreia „naveta” Samsung a aterizat, se pare că dispozitivul s-a prăbuşit, aceştia auzind impactul din casă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit şi nu par să existe daune materiale. La bordul navetei se afla smartphone-url Samsung Galaxy S10 5G, o cameră video şi echipament de telecomunicaţii care să transmită live pe internet imagini cu telefonul care afişează selfie-uri cu fanii Samsung din „spaţiu”.

Nancy Mumby-Welke, proprietara fermei pe care a căzut echipamentul, a filmat şi publicat pe Facebook imagini cu locul impactului. Aceasta nu părea să fie foarte speriată, însă menţionează în clip că se bucură că nu erau caii afară atunci când a avut loc prăbuşirea. Echipamentul pare să fie în mare parte intact şi se poate vedea că acesta era prevăzut cu paraşută pentru a atenua impactul, deşi acela ar putea fi totodată şi balonul care a ridicat „satelitul” de la sol.

Nu este clar dacă telefonul a supravieţuit impactului, iar Samsung a declarat pentru presă că echipamentul a avut parte de o „aterizare timpurie” din cauza vremii şi că regretă orice inconvenienţă pe care compania a creat-o.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult