„Singur Acasă” cu tehnologie smart home. Macaulay Culkin face reclamă la dispozitivele Google

24.12.2018
„Singur Acasă” cu tehnologie smart home. Macaulay Culkin face reclamă la dispozitivele Google

Seria de filme Singur Acasă (Home Alone) este una dintre cele mai îndrăgite la nivel mondial, fiind difuzată în jurul lumii în preajma Crăciunului. Aceasta este responsabilă şi pentru faima lui Macaulay Culkin, care din păcate nu s-a bucurat de o carieră prolifică după ce a crescut. Acesta a început însă în ultima perioadă să apară prin diverse emisiuni pentru a-şi promova noile sale proiecte, iar de curând a apărut chiar şi într-o reclamă, care parodiază filmul original Home Alone.

Google l-a angajat pe Macaulay Culkin pentru a intra din nou în pielea lui Kevin McAllister, scopul reclamei este de a prezenta cum dispozitivele Google Home pot face automat ceea ce până atunci trebuia să faci singur. Desigur, Culkin nu mai are zece ani, ci se apropie de vârsta de 40 de ani, aşa că reclama este cumva o parodie a seriei de filme, demonstrând că odată cu înaintarea în vârstă, încerci să te relaxezi cât mai mult şi să laşi tehnologia să lucreze pentru tine.

În reclamă apar nu numai dispozitivele Google Home Mini, ci şi Google Home Hub, un telefon Pixel 3, o cameră de securitate şi un termostat Nest şi alte câteva accesorii produse de companie sau compatibile cu serviciile Google. Desigur, acesată reclamă prezintă aceste dispozitive interacţionând între ele într-un cadru ideal, după ce au fost toate instalate şi setate individual, utilizatorii de rând putând avea experienţe mai bune sau mai puţin bune.

Aflându-ne în ajunul Crăciunului, această reclamă parcă se potriveşte perfect, însă dacă vreţi să vedeţi filmul original, se întâmplă ca astăzi, 24 decembrie, să fie difuzat pe canalul de filme Film Now.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult