Suporterii din tribune ai unei echipe de fotbal nu sunt ceea ce par – VIDEO

17.05.2020
Suporterii din tribune ai unei echipe de fotbal nu sunt ceea ce par - VIDEO

O echipă profesionistă de fotbal din Coreea de Sud și-a cerut scuze după ce a umplut tribunele cu păpuși robot pentru sex.

FC Seoul și-a prezentat scuzele într-o postare făcută pe Instagram, transmite UPI. Telespectatorii au observat că „manechinele” de la meciul de K-League dintre FC Seoul și Gwangju FC păreau să fie mai degrabă păpuși pentru adulți.


Mai mult, afișele ținute de „suportere” la meciul de fotbal făceau publicitate la site-uri interzise minorilor. „Intenția noastră a fost să facem ceva care să binedispună în aceste vremuri grele”, a transmis FC Seoul.

Echipa susține că a fost o neînțelegere cu furnizorul.

Dacă aceste „manechine” v-au atras atenția, iată ce sunt păpuşile robot pentru sex, ce pot să facă, cine le produce şi cât costă.

Nu mai este chiar mult până când aceste dispozitive vor fi ceva comun. Sunt experţi care estimează că până în 2050 oamenii vor face mai mult sex cu roboţi decât cu alte persoane. „La început o mulţime de oameni vor fi rezervaţi când va veni vorba de sexul cu roboţi, dar, pe măsură ce se obişnuiesc cu ei, acest lucru se va schimba”, a declarat futurologul britanic Dr. Ian Pearson.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News