Tu ce ţi-ai dori să porţi pe ultimul drum? Un magazin online a lansat colecţia „Over My Dead Body” [VIDEO]

Un magazin online cunoscut din Marea Britanie a vrut să ştie cu ce haine ar dori să fie îmbrăcaţi clienţii săi pe ultimul drum. Lyst a realizat un sondaj online, iar rezultatul este surprinzător. Însă, gusturile clienţilor nu ni se mai par ciudate dacă ţinem cont de fapotul că majoritatea celor care au răspuns la chestionar sunt tineri.

 

Pe baza rezultatelor sondajului, magazinul online a lansat colecţia „Over My Dead Body”, care include 40 de articole vestimentare şi accesorii pe care clienţii Lyst şi-ar dori să le poarte înainte de a fi înmormântaţi.

Cercetarea mai arată şi că 85% dintre cei care au răspuns la sondaj s-au gândit cum şi-ar dori să fie îmbrăcaţi pe ultimul drum. Mai mult, sondajul a descoperit că suma medie pe care oamenii ar fi dispuşi să o plătească pentru hainele de înmormântare este de 1.000 de lire sterline. 

 

Foto: Lyst

 

Cei de la Lyst au angajat şi modele pentru şedinţe foto profesionale în care să fie scoasă în evidenţă noua colecţie. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult