Viaţa de actor de filme pentru adulţi nu e uşoară [VIDEO]

Mulţi ar putea crede că nu îşi trebuie prea mult talent sau condiţie fizică pentru a fi actor de filme pentru adulţi, însă lucrurile nu sunt atât de simple. Se întâmplă tot felul de accidente şi neînţelegeri, după cum arată clipul ataşat, prezentat de Brazzers. 
 
Mai mult, tehnologia începe să îngreuneze meseria de actor porno. Pentru scenele filmate pentru dispozitivele pentru realitate virtuală, precum Oculus Rift sau HTC Vive, pe platoul de filmare este instalat echipament suplimentar, iar pentru unele cadre actorii (în special bărbaţii) trebuie să poarte multe camere pe piept. 
 
 
Potrivit unei sesiuni AMA (ask-me-anything) ţinută în urmă cu câteva luni pe Reddit de o echipă a site-ului PornHub, toate aceste echipamente pot strica dispoziţia şi pofta de sex a actorilor. „Deseori scenele trebuie filmate de mai multe ori”, a declarat un reprezentant al PornHub, un lucru nu prea simplu când vine vorba de scene de sex, deoarece actorii au nevoie de timp pentru a se „reface”.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video