VIDEO: Descoperirea neașteptată făcută în trunchiul unui copac tăiat cu drujba

24.08.2020

Un bărbat care a tăiat cu drujba un copac a făcut o descoperire total neașteptată. După ce a scos pana – care se face pentru a stabili direcția în care cade copacul – din trunchiul arborelui a început să curgă un lichid.

Aceasta este apă care s-a strâns în trunchiul gol pe interior. Clipul video, publicat pe Imgur, s-a viralizat. Tot pe această rețea de socializare a mai devenit populară recent o înregistrare. Un clip video cu un buștean crăpat cu toporul de un bărbat s-a viralizat. La interior se găsesc o mulțime de „viermi”.

Aceasta este, de fapt, Teredo navalis, o moluscă marină din familia Teredinidae, care atacă lemnul navelor. De aceea, „viermii” mai sunt numiți „shipworms”.

Nu e primul buștean care ascunde secrete

Dacă în acest caz cel care a despicat bușteanul știa la ce să se aștepte, nu același lucru se poate spune despre un bărbat care a tăiat un copac cu drujba. Acesta a avut parte de o sperietură după ce lama a trecut printr-un cuib cu cinci pui de raton. Unul dintre animale a fost rănit destul de grav, dar s-a vidnecat ulterior.

Mai mult, recent un bărbat din Brazilia a găsit „imaginea lui Iisus Hristos” într-o creangă tăiată. Descoperirea a fost făcută de un angajat al serviciului de întreținere de la primăria din Itaquirai, Brazilia, într-o creangă de copac tăiată cu drujba.

În urmă cu mai mulți ani, angajaţii de la compania Georgia Kraft Corp. au făcut o descoperire bizară în trunchiul unui copac pe care l-au tăiat. În interiorul acestuia au găsit un câine mumificat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult