VIDEO: Descoperirea neașteptată făcută în trunchiul unui copac tăiat cu drujba

24.08.2020

Un bărbat care a tăiat cu drujba un copac a făcut o descoperire total neașteptată. După ce a scos pana – care se face pentru a stabili direcția în care cade copacul – din trunchiul arborelui a început să curgă un lichid.

Aceasta este apă care s-a strâns în trunchiul gol pe interior. Clipul video, publicat pe Imgur, s-a viralizat. Tot pe această rețea de socializare a mai devenit populară recent o înregistrare. Un clip video cu un buștean crăpat cu toporul de un bărbat s-a viralizat. La interior se găsesc o mulțime de „viermi”.

Aceasta este, de fapt, Teredo navalis, o moluscă marină din familia Teredinidae, care atacă lemnul navelor. De aceea, „viermii” mai sunt numiți „shipworms”.

Nu e primul buștean care ascunde secrete

Dacă în acest caz cel care a despicat bușteanul știa la ce să se aștepte, nu același lucru se poate spune despre un bărbat care a tăiat un copac cu drujba. Acesta a avut parte de o sperietură după ce lama a trecut printr-un cuib cu cinci pui de raton. Unul dintre animale a fost rănit destul de grav, dar s-a vidnecat ulterior.

Mai mult, recent un bărbat din Brazilia a găsit „imaginea lui Iisus Hristos” într-o creangă tăiată. Descoperirea a fost făcută de un angajat al serviciului de întreținere de la primăria din Itaquirai, Brazilia, într-o creangă de copac tăiată cu drujba.

În urmă cu mai mulți ani, angajaţii de la compania Georgia Kraft Corp. au făcut o descoperire bizară în trunchiul unui copac pe care l-au tăiat. În interiorul acestuia au găsit un câine mumificat.