VIDEO: Un parașutist militar a filmat propriul moment „Dreams”. Ce pedeapsă riscă

20.10.2020
VIDEO: Un parașutist militar a filmat propriul moment „Dreams”. Ce pedeapsă riscă
Foto: captură din video

Un parașutist militar din SUA ar putea avea probleme după ce s-a filmat bând suc și fredonânnd piesa „Dreams” a The Fleetood Mac în timpul unui exercițiu.

U.S. Army a anunțat că cercetează incidentul. Clipul a fost vizualizat de sute de mii de ori pe TikTok și Twitter.

Incidentul ar putea reprezenta o încălcare a regulamentelor, potrivit colonelului Joseph Buccino, un purtător de cuvânt al unității de parașutiști, XVIII Airborne Corps, din care face parte soldatul.

Citește și Call of Duty: Modern Warfare se pregătește de Halloween cu event-ul Haunting of Verdansk

În clipul video, numele militarului este acoperit de o bandă cu inscripția „AATW” (Airborne All The Way). Se pare că înregistrarea a fost încărcată pe TikTok de un alt soldat.

Fenomenul „Dreams” nu dă semne că s-ar opri

Clipul video face parte dintr-un val recent de înregistrări la care a dat naștere Nathan Apodaca, un bărbat din statul american Idaho. Acesta s-a filmat în timp ce mergea pe un skateboard, bea suc de fructe și fredona versurile melodiei „Dreams”. Video-ul s-a viralizat datorită atitudinii relaxate pe care o avea bărbatul, într-un moment tensionat, dominat de pandemie și alegerile prezidențiale din SUA.

Recent, momentul a fost recreat inclusiv de membrii echipajului unui elicopter militar, care erau însoțiți în misiune de un câine.

Astfel de incidente sunt pedepsite de obicei de armată. În aprilie 2015, un parașutist a sărit, în ultima lui misiune, împreună cu un pește de acvariu pe care îl avea într-o pungă. Soldatul, Matthew Tattersall, a fost obligat să scrie un eseu de 1.000 de cuvinte despre importanța măsurilor de siguranță în timpul săriturilor cu parașuta, iar șederea în armată i-a fost prelungită cu 12 zile.

Sursa: Stars snd Stripes

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult