Oferte Dedeman: 2 accesorii auto atractive, disponibile chiar acum cu reducere

15.06.2022
Oferte Dedeman: 2 accesorii auto atractive, disponibile chiar acum cu reducere

Dedeman are o ofertă bogată de accesorii auto, iar frecvent unele dintre articole sunt disponibile cu reduceri. Am selectat două produse interesante din oferta actuală a companiei.

Un dispozitiv multifuncțional – modulator FM, încărcător de electronice, media player și kit auto hands-free – este disponibil la prețul de 79 de lei (redus cu 10 lei). Modelul, Akai FMT-C57BT, vine cu conexiune Bluetooth, include slot rapid de încărcare USB (cu suport pentru standardul QuickCharge 3.0), microfon și are afișaj LED.

Citește și: Utile vara: Lidl va vinde dispozitive care țin vietățile nedorite departe

Este disponibil și un port USB în care pot fi inserate stick-uri de memorie, de pe care poate fi redată muzică (compatibil cu formatele audio MP3 și WMA). Sunt suportate dispozitive cu capacitate maximă de stocare de 64 GB.

Dispozitivul Akai FMT-C57BT (Foto: Dedeman)

Dispozitivul trece automat de la rularea de muzică în mod mâini libere atunci când utilizatorul primește un apel telefonic. Acest accesoriu nu include slot pentru carduri micro-USB și nici slot audio universal de 3,5 mm.

Atractivă este și alarma auto PNI OV288, disponibilă la prețul de 119 lei (redus cu 20 de lei). Aceasta vine cu două telecomenzi, funcție de deschidere pentru portbagaj, senzor de șoc și sirenă cu șase tonuri.

Interesantă este funcția de armare silențioasă, care oprește sunetul și avertizează doar în mod luminos, prin intermediul luminilor de semnalizare. Funcția este utilă în cazul în care apar în apropierea mașinii tunete, zgomote puternice sau senzorii sunt declanșați de animale.

Atrage atenția și funcția de localizare pentru mașină. Prin apăsarea unui buton de pe telecomandă, alarma emite un semnal sonor scurt care îl ajută pe utilizator să găsească vehiculul în parcare.

Sursa Dedeman.ro

Citește și: 3 accesorii auto ieftine, disponibile la Lidl în această săptămână

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult