AMD Game! şi Game! Ultra: un nou standard pentru sistemele PC

19.05.2008
AMD Game! şi Game! Ultra: un nou standard pentru sistemele PC

De acum înainte, la achiziţionarea unui PC, necunoscătorii vor avea garanţia că vor putea rula în condiţii ideale (sau aproape ideale) ultimele titluri de jocuri plus conţinut video High Definition, mulţumită celor de la AMD. Compania ce gâfâie încercând să ţină pasul cu Intel s-a decis să-şi inaugureze două noi branduri ce setează nişte standarde pe viitoarele sisteme desktop de gaming: AMD Game! şi Game! Ultra. Ele se vor regăsi, pentru început, pe carcasele sistemelor desktop Acer, Alienware, iBuyPower şi Velocity Micro. Mai târziu, brand-urile de gaming AMD vor invada şi notebook-urile.

AMD Game! şi Game! Ultra

Iată, concret, ce semnifică aceste denumiri. Specificaţiile din imagine reprezintă condiţiile minime pentru ca sistemul să poarte brand-ul respectiv (Game! sau Game! Ultra).

Cerinţe minime pentru sistemele AMD Game! şi Game! Ultra

Achiziţionarea unui desktop Game! sau Game! înseamnă o garanţie în plus pentru client din partea AMD: calculatoarele sunt testate şi optimizate pentru ca tu să ai parte de o experienţă cât mai plăcută, fără să pierzi vremea cu tot felul de ajustări. Cu siguranţă, adepţii overclocking-ului şi tweaking-ului nu vor fi interesaţi de aceste sisteme, însă repet, sunt destule persoane care nu cunosc sau nu-şi doresc să piardă vremea cu testări de stabilitate după creşeterea FSB-ului, modificări de voltaje, latenţe etc.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News