Apple ar putea lansa următoarele modele AirPods și HomePod abia în 2025

05.02.2023
Apple ar putea lansa următoarele modele AirPods și HomePod abia în 2025

Anul 2023 va fi concentrat probabil în jurul lansării unei noi categorii de produse în cadrul companiei Apple, deci ne putem aștepta doar la noi iPhone-uri și, probabil upgrade-uri minore în alte zone ale portofoliului. Cei care își doreau noi accesorii, îmbunătățite, vor trebui să aștepte probabil încă doi ani, dacă cele mai recente informații publicate de Ming-Chi Kuo, analist de afaceri TF Securities, se dovedesc a fi adevărate.

Fanii Apple ar putea aștepta încă doi ani pentru noi modele AirPods

Kuo, care sugera recent că Apple se pregătește să lanseze un iPad Pliabil, susține acum că cei care își doresc noi modele din zona de dispozitive audio, vor trebui să aștepte până în 2025. Anul trecut, Apple a lansat a doua generație AirPods Pro, iar cu un an înainte a adus pe piață AirPods 3. Se pare că cei care așteaptă AirPods 4 sau AirPods Max 2, for fi dezamăgiți, atât anul acesta, cât și anul următor. Mai mult, boxa HomePod Mini, lansată în 2020, va rămâne în ofertă neschimbată tot până peste doi ani.

O parte dintre aceste produse ar putea să ajungă pe piață mai devreme, dar nu înainte de jumătatea lui 2024. Având în vedere că în ultima perioadă Apple a mai amânat produse pe care nu era gata să le lanseze, termenul de doi ani pare să fie unul optimist.

Anul viitor, compania ar putea fi „ocupată”, cu lansarea noilor modele de iPad și MacBook echipate cu ecrane OLED, și probabil o versiune mai ieftină a dispozitivului de realitate virtuală, care ar putea debuta anul acesta la un preț extrem de mare (3.000 dolari).

Modelul AirPods 4 ar putea fi de fapt un model „de buget”, care să aducă oferta companiei la un preț mai mic decât în trecut. AirPods 1, 2 și 3 porneau de la 179 de dolari în SUA la momentul lansării, iar, în prezent AirPods 2, modelul vechi care încă se vinde, costă 129 dolari. Următoarele AirPods ar putea porni de la 99 dolari, o zonă de preț în care multe perechi de căști concurente oferă funcții avansate, precum anularea zgomotului de fundal și autonomie dublă față de AirPods.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult