Lidl va vinde o boxă externă cu preț atractiv. Ce poți cumpăra de aceiași bani de la concurență

17.03.2022
Lidl va vinde o boxă externă cu preț atractiv. Ce poți cumpăra de aceiași bani de la concurență
Foto: Lidl.ro

Lidl va vinde, săptămâna viitoare, un produs din categoria audio cu preț atractiv. În magazinele retailerului german clienții vor găsi, începând de luni, 21 martie, o boxă portabilă marca Silvercrest. Dispozitivul se conectează, prin intermediul Bluetooth, la smartphone-uri, tablete și laptopuri.

Boxa, cu putere de 6 W, are acumulator cu capacitate de 1.850 mAh, care asigură o autonomie de 15 ore pentru muzică. Dispozitivul, cu dimensiunile de 75 x 90 x 75 mm, va fi disponibil în două versiuni, gri și negru.

Lidl

Conectarea la boxă se poate face și prin intermediul unui cablu audio cu jack audio universal de 3,5 mm. Dispozitivul poate fi folosit și pentru apeluri telefonice.

Citește și: Ce gadgeturi vând retailerii: Lidl oferă sisteme de iluminat auto și pentru acasă

Pe carcasă sunt disponibile butoane fizice pentru volum, următoarea melodie și împerechere Bluetooth. Încărcarea se face prin intermediul unui port micro-USB.

Dispozitivul va costa 65 de lei și va beneficia de garanție timp de 3 ani.

Ce oferă concurența la prețuri apropiate

Pentru cei care nu sunt convinși de acest produs, eMAG oferă, la preț similar, modelul Xiaomi Compact 2. Fiind compact, acest model oferă autonomie de până la 6 ore.

Totodată, Carrefour vinde, la prețul de 70 de lei, modelul Tellur Loop TLL161171, cu putere de 10 W și baterie de 1.800 mAh. Acest model include, în plus, modul radio FM și slot pentru carduri micro-SD.

Citește și:

Veste proastă de la Netflix. Anunțul va dezamăgi mulți români

Solicitare grea, dar profitabilă, primită de o actriță de filme pentru adulți. Au făcut-o timp de 40 de ore!

Două jucării deosebite, disponibile la Lidl începând de astăzi. Una are discount

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult