Lidl: 3 dispozitive utile în orice gospodărie, inclusiv unul cu baterie, disponibile cu prețuri bune

01.08.2023
Lidl: 3 dispozitive utile în orice gospodărie, inclusiv unul cu baterie, disponibile cu prețuri bune

Lidl va introduce în ofertă, începând de joi, 3 august, mai multe dispozitive care ajută la menținerea unei case ordonate.

Un prelungitor cu patru prize, buton On/Off și două sloturi USB, marca Silvercrest, va fi disponibil la prețul de 50 de lei. Dispozitivul are cablu cu lungime de 1,5 metri.

Totodată, un fier de călcat cu aburi, marca Russell Hobbs, va fi disponibil la prețul de 189 de lei. Dispozitivul are putere de 3.100 W și rezervor de apă cu capacitate de 350 ml. Același model costă 285 de lei la eMAG. Modelul are un rating de 4.50/5, primit de la 92 de clienți.

Acest fier de călcat cu talpă ceramică este echipat cu un cartuș anti-calcar, are funcție de auto-curățare și jet puternic. Cablul de alimentare are o lungime generoasă, de 3 metri. Fierul de călcat se oprește automat atunci când nu mai este folosit.

Util poate fi în orice gospodărie și aspiratorul de ferestre cu acumulator, marca Silvercrest. Aparatul va costa 100 de lei. Bateria cu capacitate de 2.200 mAh oferă o autonomie maximă de 40 de minute. Modelul este rezistent la stropi (IPX4).

Produsele Silvercrest beneficiază de garanție de 3 ani.

CITEȘTE ȘI:

Dedeman: 3 produse atractive, cu preț redus, intrate în ofertă în august

Cum poți câștiga o tabletă iPad Air sau un smartwatch Garmin la Lidl

Oferte bune pentru pescarii amatori, în curând la Lidl. Setul cu care mergi direct pe baltă

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult