Fiat Abarth Powerplay Extreme – un PC cu Intel Core i7 de la italieni

17.11.2008
Fiat Abarth Powerplay Extreme – un PC cu Intel Core i7 de la italieni

Pentru cei mai puţin pasionaţi de maşini, Abarth este tunner-ul de casă al lui Fiat, modificând maşinile italiene pentru a oferi un nivel de performanţă sporită. Un exemplu relativ proaspăt este Fiat 500 Abarth, un monstru mic şi simpatic dotat cu un motor supraalimentat ce produce 170 de cai putere. Pentru a promova şi pe alte căi brandul, Abarth a apelat la Intel pentru construirea unui sistem care să reflecte spiritul maşinilor cu scorpionul pe siglă.

Fiat 500 Abarth

Puterea de sub capotă este simbolizată de procesorul Intel Core i7 cu care este dotat Fiat Abarth Powerplay Extreme. Placa de bază pe care este fixat cel mai puternic procesor pentru PC-uri la ora actuală vine tot de la Intel, fiind un vorba de modelul Smackover cu chipset X58. Din păcate, lipsesc specificaţiile oficiale, aşa că informaţiile pe care vi le putem oferi sunt extrase din imaginile oficiale disponibile. Cele patru module de memorie DDR3 vin de la Corsair şi radiatoarele lor de aluminiu parcă te roagă să le supratactezi.

Fiat Abarth Powerplay Extreme - bazat pe Intel Core i7

Nu se poate spune că sistemul Fiat Abarth Powerplay Extreme are o carcasă, ci mai mult un şasiu. Placa de bază cu toate componentele poate fi admirată în voie sub un ventilator imens cu o grilă Abarth. Harddisk-ul sau harddisk-urile sunt ventilate, iar una din unităţile optice de la LG este capabilă să citească atât discuri Blu-ray, cât şi HD DVD. Preţul tunatului Fiat Abarth Powerplay Extreme este încă necunoscut, însă cel mai probabil se măsoară în mii de euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News