Galaxy M32, pregătit cu acumulator de 6000 mAh

10.06.2021
Galaxy M32, pregătit cu acumulator de 6000 mAh

Galaxy M32 va fi versiunea ceva mai groasă, dar cu autonomie mult îmbunătățită, a modelului Galaxy A32 prezentat în luna februarie.

Samsung va lansa noul Galaxy M pentru piața din India, însă modelul ar putea ajunge și în unele piețe europene, cum ar fi România, oferind o soluție competentă pentru cei care doresc un nou smartphone cu autonomie cât mai mare.

În linii mari, Galaxy M32 este asemănător modelului A32, oferind același ecran Super AMOLED Infinity-U, cu rezoluție Full HD+ și diagonală de 6.4 inch. Rămâne de văzut dacă Samusung va păstra rata de refresh la 90Hz, sau va miza pe maximizarea autonomiei bateriei prin folosirea valorii standard de 60Hz.

Pregătit pentru lansare în viitorul apropiat, telefonul va fi livrat direct cu versiunea Android 11 și promisiunea actualizării la Android 12, cândva la începutul anului viitor.

Configurația bazată pe chipsetul MediaTek Helio G85 va fi disponibilă în două versiuni de echipare: 4GB+64GB și 6GB+128GB memorie. Ambele vor dispune și de slot microSD, încât alegerea unui a sau a altuia va ține mai degrabă de preferințe și bugetul disponibil la momentul respectiv.

Galaxy M32

Fără mari pretenții la partea de fotografie, Galaxy M32 vine echipat cu o cameră principală de 48MP (lentile cu deschidere F1.8), cameră ultrawide de 8MP și încă doi senzori a câte 5MP fiecare, deservind funcțiile Macro și DoF.

Acumulatorul de 6000 mAh vine strecurat într-o carcasă cu dimensiuni 160 x 74 x 9mm și greutate de 196 grame. Din păcate, în pachetul cu accesorii vom găsi doar un adaptor AC cu putere de 15W, asigurând încărcarea acumulatorului din dotare în aproximativ 3 ore.

Anunțat deja pentru piețele asiatice în versiuni de culoare pe negru și albastru, Galaxy M32 nu este confirmat pentru piețele europene, deocamdată.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News