Huawei a lansat noul ceas Watch GT 3 SE în România

24.11.2022
Huawei a lansat noul ceas Watch GT 3 SE în România

Huawei a anunțat un nou smartwatch al seriei Watch GT 3, varianta SE, care pare să păstreze majoritatea avantajelor modelelor anterioare la nivel de performanță și software, însă are o construcție și un design diferit. Compania spune că s-a concentrat pe a crea un ceas ușor și confortabil pentru utilizatorii din mediul urban interesați de activități sportive și fitness.

Huawei Watch GT 3 SE este un model mai ușor cu design puțin diferit

Huawei Watch GT 3 SE beneficiază de un ecran AMOLED de 1,43” cu rezoluție 466 x 466 pixeli, similar cu cel de pe modelele Watch GT 3 deja lansate. Acesta este acoperit cu Gorilla Glass și are o greutate de numai 35,6 grame. Desigur, greutatea crește atunci când adaugi o curea, însă faptul că ceasul este ușor, asigură un confort în plus în utilizarea zilnică.

Ceasul beneficiază de rezistență la apă la adâncime de până al 5ATM (50m timp de 10 minute) și integrează un modul GPS compatibil cu toate sistemele majore de localizare geografică precum GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo și QZSS.

Software-ul HarmonyOS în varianta „Lite” este în continuare echipat cu funcțiile de monitorizare sportivă, oferind peste 100 de tipuri de antrenamente, dar și funcții precum TreuSeen și TruSleep. Toate acesta folosesc senzori precum accelerometru, giroscop, senzor de puls și pulsoximetru pentru a monitoriza activitatea și starea de sănătate fizică și mentală a utilizatorului.

Noul ceas pare mai degrabă o schimbare de design decât un model complet nou în seria Huawei Watch GT 3. Cei care doresc să cumpere Watch GT 3 SE vor putea să o facă la prețul de 999 lei în România, preț de bază, la care se pot aplica oferte de reducere. Dispozitivul este deja listat atât pe magazinul Huawei, cât și în ofertele magazinelor de specialitate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News