LG Q92 este un nou telefon 5G adresat cumpărătorilor cu buget mediu

24.07.2020
LG Q92 este un nou telefon 5G adresat cumpărătorilor cu buget mediu

Confirmat cu ajutorul informațiilor apărute pe Google Play Console, lista oficială ținută de Google cu toate dispozitivele care primesc certificare Android, LG Q92 5G nu vine cu un design exterior prea îndrăzneț, dar ar putea compensa cu prețul de achiziție.

Identificat cu numele de model LM-Q920N, telefonul ilustrat și cu o imagine la claritate destul de bună apare cu o ramă groasă lăsată în jurul ecranului decupat după condurul carcasei, sugerând că aven de-a face cu un produs mai degrabă de buget.

LG Q92 – specificații preliminare

Potrivit listei  parțiale cu specificații, telefonul vine echipat cu 128GB stocare internă și o cantitate de 6GB memorie RAM, deservind chipsetul Snapdragon 765G.

Ecranul este de tip Full HD+ cu rezoluție 2400×1080 pixeli, densitatea de afișare estimată la 420PPI indicând o diagonală de afișare de aproximativ 6 inch. Privind cu atenție, putem observa și o teșitură pe lateralul carcasei, corespunzătoare unui senzor de amprente. Acest detaliu sugerează că ecranul perforat la partea de sus este de tip LCD, o soluție AMOLED venind cel mai probabil cu senzor de amprente integra sub ecran.

Încadrat la gama mid-range superioară, noul model LG Q92 vine cu versiunea Android 10 și ar putea fi încadrat imediat sub telefoanele din gama premium LG Velvet. Din păcate, prețul și data lansării nu sunt cunoscute, deocamdată.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News