Noul încărcător lansat de Samsung costă mai mult de 300 de lei

25.04.2024
Noul încărcător lansat de Samsung costă mai mult de 300 de lei

Samsung EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter este cel mai nou membru al gamei de încărcătoare Samsung originale, la care ai putea apela atunci când vei descoperi că noul tău telefon a fost livrat fără încărcător în cutie.

Astfel, dacă vreți să rămâneți fideli brandului, Samsung a lansat un încărcător „super fast” cu care puteți încărca două dispozitive deodată. Samsung EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter dispune de două porturi USB-C. Unul dintre ele poate încărca un dispozitiv cu până la 50W, în timp ce celălalt USB este capabil de doar 25W. Niciuna dintre acestea valori nu sună deloc a încărcare „super fast”.

Noul încărcător de la Samsung are un preț foarte mare pentru ceea ce oferă

Aceste specificații nu sunt deloc impresionante, dar sunt suficiente pentru telefoanele Samsung, niciunul dintre acestea nu depășește suportul de încărcare cu fir de 45 W și majoritatea depășesc 25 W. Deci specificațiile sunt personalizate pentru telefoanele Samsung, acest încărcător costă 69,90 de euro. La o conversie rapidă, această sumă este echivalentul a 347,79 de lei la cursul bancar de la momentul redactării acestui articol.

Există multe alte încărcătoare cu specificații mai bune disponibile pentru mai puțini bani. Așa că singurul motiv pentru care cineva ar cumpăra acest încărcător în locul celorlalți concurenți mai performanți și mai accesibili rămâne brandul. Dincolo de logo, încărcătorul nu este cu nimic diferit față de un produs de la un producător consacrat. Unii ar putea chiar presupune că, deoarece este creat de Samsung, ar funcționa mai bine cu telefoanele companiei, dar folosește standardul PD/PPS la fel ca multe alte încărcătoare disponibile pe piață.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult