Oferte pentru televizoare la Dedeman. Cât costă cel mai ieftin model?

15.01.2024
Oferte pentru televizoare la Dedeman. Cât costă cel mai ieftin model?

Televizorul LED Allview 24ATC6000-H, cu diagonală de 60 de centimetri și rezoluție HD (1366×768) este un model accesibil ce poate fi găsit în oferta magazinului Dedeman. Acest model este perfect pentru clienții ce caută un televizor compact, pentru o încăpere nu foarte mare.

Televizorul acesta este cel mai ieftin model pe care l-am găsit în prezent în oferta magazinului Dedeman. Cu un preț de doar 398 de lei, se numără printre cele mai accesibile televizoare disponibile pe piață și, cu toate că nu este un model smart, ar putea fi alegerea ideală pentru cei ce caută un televizor compact, fără pretenții, care să nu aibă un preț foarte mare.

Modelul Allview 24ATC6000-H se remarcă prin designul modern, care se va integra în orice încăpere, indiferent dacă alegeți să îl montați pe suportul inclus sau optați să îl montați pe un sport de perete. Este un televizor potrivit pentru o cameră mică, eventual pentru bucătărie, deoarece dimensiunile compacte nu vor mânca prea mult spațiu din încăpere.

Cel mai ieftin televizor de la Dedeman costă mai puțin de 400 de lei

Chiar dacă nu oferă funcționalități smart, televizorul dispune de player media integrat. Acesta vă permite sa redați conținut audio-video de pe un suport USB extern, fără a mai avea nevoie să folosiți vreun echipament intermediar. Doar conectați stick-ul USB la televizor si puteți vedea filmele, fotografiile sau asculta muzica dumneavoastră preferată.

Dacă ați ratat emisiunea dumneavoastră preferată, funcția Auto TimeShift vă poate ajuta să o vedeți ulterior. Cu această funcție activată, televizorul LED Allview 24ATC6000-H înregistrează automat ceea ce urmăriți. Daca vreți să revedeți o secvență anterioară, vă puteți întoarce la aceasta și puteți opta între a continua de la acel moment vizionarea sau a relua transmisiunea in timp real. Veți avea nevoie doar de un stick USB pentru a putea stoca emisiunea.

Pe lângă intrarea clasică pentru antenă, televizorul este prevăzut și cu 3 porturi HDMI și 2 porturi USB 2.0, astfel că puteți conecta alte dispozitive la acesta, cum ar fi un laptop. Așa cum spuneam, prețul pentru televizorul LED Allview 24ATC6000-H este de 398 de lei la Dedeman.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult