VIDEO: Transmisiune meteo, întreruptă de un „oaspete” neașteptat

14.10.2020
Foto: captură din video

Transmisiunile meteo includ de multe ori gafe ale persoanelor care le prezintă, dar uneori se întâmplă lucruri care nu țin de acestea. Un astfel de incident s-a petrecut în timpul unui program transmis la un post local de televiziune american.

Lisa Hidalgo, gazda emisiunii meteo de la canalul de televiziune Denver7 din California, a tras o sperietură după ce pe ecranul din spatele ei a apărut o cioară. Pe display erau transmise imagini de la o cameră live, iar pasărea, curioasă, s-a așezat în fața acesteia.

Citește și: Cum funcţionează aplicaţiile pentru vreme şi de ce diferă condiţiile meteo afişate

Păsările apar frecvent în înregistrările camerelor de supraveghere. O transmisiune meteo făcută de o televiziune locală din SUA s-a viralizat după ce pe ecran a apărut capul unei păsări. Cei din platou foloseau un flux video live cu San Francisco Bay, când o pasăre curioasă a început să inspecteze camera.

Windows 10 a întrerupt, de asemenea, rubrica meteo

Incidentele ne aduc aminte de o altă întâmplare, din 2016. În timp ce transmitea prognoza meteo, prezentatoarea a fost întreruptă de o notificare pentru actualizarea la Windows 10 apărută pe computerul care transmitea imagini pe panoul verde.

„Microsoft recomandă trecerea la Windows 10, ce ar trebui să fac? Nu iubiţi momentele când această notificare apare”, a glumit Slater.

Sursa: YouTube/Denver7

Urmărește Go4IT.ro pe Google News