WhatsApp introduce o nouă funcție folositoare. Cum funcționează aceasta

29.02.2024
WhatsApp introduce o nouă funcție folositoare. Cum funcționează aceasta

WhatsApp a adăugat o nouă funcție care le va permite utilizatorilor să caute mai ușor și mai eficient mesajele. Noua funcție vă permite să căutați mesajele în funcție de dată, astfel încât să nu mai trebuiască să parcurgeți mai multe discuții din aplicație pentru a o obține pe cea pe care o căutați. Funcția de căutare după dată de pe WhatsApp este disponibilă pe toate platformele și puteți începe să o utilizați imediat.

Mark Zuckerberg a împărtășit anunțul pe canalul său WhatsApp cu un videoclip în care apare căutând o discuție mai veche despre „Karaoke”. Utilizatorii pot căuta o anumită conversație doar la o anumită dată, în loc să specifice un interval de zile.

Noua funcție de căutare după dată din WhatsApp

Cu noua funcție de pe WhatsApp, puteți alege acum o dată și puteți să treceți la toate mesajele trimise de la acea dată încolo.

Puteți utiliza această funcție deschizând orice conversație, selectând numele contactului sau al grupului din partea de sus și făcând clic pe butonul „Căutare”. De asemenea, puteți pur și simplu să apăsați pe meniul cu trei puncte din partea de sus. Apoi, apăsați pe pictograma calendarului situată în colțul din dreapta al barei de căutare. Aici, puteți alege data, iar mesajele trimise de la acea dată vor apărea

Utilizatorii pot să caute în conversații după tipul de conținut media, cum ar fi linkuri, conținut media și documente, prin intermediul paginii de detalii a conversației.

Noua opțiune a început să fie implementată pe dispozitivele care folosesc Android și este deja disponibilă pe iOS, Mac desktop și WhatsApp Web.

Până acum, puteai căuta mesaje pe WhatsApp doar cu ajutorul cuvintelor cheie. Astfel, dacă tastați un cuvânt cheie în bara de căutare, mesajele care conțin acel cuvânt vor apărea în chat. Dar, cu ajutorul selectorului de date, acum puteți căuta mesaje specifice în discuții. Această funcție va fi utilă, deoarece WhatsApp este utilizat pe scară largă pentru comunicarea personală și profesională.

Sursă: 91mobiles.com

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News