Această maşină te acoperă uniform cu cremă de protecţie solară în mai puţin de 10 secunde [VIDEO]

11.07.2016
Cu toţii ştim cât de greu este să te acoperi unifom cu cremă de protecţie solară la plajă. Însă adevăratul coşmar apare atunci când trebuie să o întinzi pe spate, o zonă pe care nu o poţi acoperi singur complet. Aici intervine SnappyScreen, o maşină despre care creatorii săi susţin că poate acoperi uniform o persoană cu cremă în doar 10 secunde. 
 
Aceste nu este primul sistem de acest fel. Ele există încă din 1997, dar SnappyScreen se bucură de o popularitate mare pe internet în ultimele zile. 
 
 
Maşina dispune de un display tactil prin intermediul căruia utilizatorul poate selecta factorul de protecţie al cremei şi înălţimea pe care o are. Apoi apasă „Start”, iar cîteva secunde mai târziu poate sta liniştit la soare. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult