Cardlax EarBuds Washer: mașină de spălat pentru căști true wireless. VIDEO

12.04.2021
Cardlax EarBuds Washer: mașină de spălat pentru căști true wireless. VIDEO

Căștile true wireless au devenit accesorii folosite zilnic de către utilizatorii de telefoane care doresc să renunțe la fire, fie de bunăvoie, fie din cauză că noile smartphone-uri nu mai includ jack-uri audio. Cei care au folosit însă căști de acest gen pe termen lung știu că acestea necesită puțină mentenanță, întrucât se murdăresc destul de ușor. Există însă acum o soluție pentru cei care își doresc să mențină căștile tot timpul curate, fără să depună efort: o mașină de spălat specială pentru căști true wireless: Cardlax EarBuds Washer.

Cardlax EarBuds Washer este o mașină de spălat în miniatură, specială pentru căști wireless

Momentan Cardlax EarBuds Washer este doar un proiect de pe Kickstarter, unde compania din spatele acestui concept strânge bani pentru a aduce acest produs pe piață. Totuși, acesta ar putea deveni rapid un accesoriu indispensabil pentru cei care folosesc astfel de căști. Dispozitivul are o formă cubică și include atât o perie mecanică, pentru îndepărtarea particulelor de ceară de pe căști, cât și o cuvă, care „spală” căștile folosind alcool izopropilic.

În câteva minute, căștile sunt curățate automat, fără să fie necesar prea mult efort. Ceea ce se făcea înainte cu bețișoare de bumbac, alcool și probabil o scobitoare, pentru a îndepărta murdăria, se face acum aproape complet automat folosind Cardlax EarBuds Washer. Iar la interior, cuva este realizată din silicon, deci poate fi scoasă și spălată separat.

Creatorii acestei mașini de spălat în miniatură se laudă cu compatibilitate cu o gamă largă de căști true wireless. Aceștia menționează că nu contează atât de mult forma căștilor, menționând modele de la Samsung, Bose, Anker, Jaybird, Jabra și Aukey. Demonstrația de funcționare video este însă realizată cu o pereche de AirPods de la Apple, cele mai populare căști de acest gen de pe piață.

Cardlax Buds Washer costă 33 de dolari la prețul de pe Kickstarter, însă atunci când va ajunge în magazine va costa aproape dublu: 59 de dolari. Desigur, fiind vorba despre un proiect de pe Kickstarter, există riscul ca acest produs să nu se materializeze niciodată. În acest moment, Cardlax EarBuds Washer este finanțat pe Kickstarter cu 94.491 dolari, din partea a 2.276 de susținători. Dacă totul merge bine în următoarea perioadă, livrările ar putea începe din luna iulie.

sursa: Kickstarter

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult