Cele mai ciudate comenzi primite de RealDoll pentru păpuşi robot

06.03.2017
Cele mai ciudate comenzi primite de RealDoll pentru păpuşi robot

Matt McMullen, fondatorul RealDoll, o companie care produce păpuşi robot pentru sex realiste, a dezvăluit, într-un interviu, care sunt cele mai ciudate comenzi pe care le-a primit de la clienţi.

 

Printre cele mai bizare comenzi primite se numără unele pentru păpuşi cu trei sâni. În topul listei cu cele mai frecvente cereri se numără şi mameloanele de mari dimensiuni. Un alt client a vrut ca păpuşa lui să aibă păr, mult, la subraţ şi zonele intime. Altul a vrut ca robotul comandat să aibă cât mai mult păr peste tot, potrivit lui McMullen. Aceste comenzi sunt greu de realizat, deoarece fiecare fir de păr artificial este inserat în propria gaură.

Compania se pregăteşte să lanseze în această primăvară modelul de păpuşă Harmony, înzestrată cu inteligenţă artificială. Evenimentul va marca împlinirea a 20 de ani de la fondarea RealDoll.

 

 

Compania produce, încă din 1997, unele dintre cele mai realiste, dar şi scumpe, păpuşi pentru sex. Clienţii îşi pot personaliza viitoarea „parteneră” şi pot alege dintr-o gamă foarte largă de modele. Pentru fiecare păpuşă sunt necesare 80 de ore de lucru, iar în fiecare an compania livrează 300-400 de unităţi. Cele mai scumpe modele costă 60.000 de dolari. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult