COVID-19: Fanii unei competiții moto au închiriat macarale pentru a putea vedea o cursă

28.07.2020
COVID-19: Fanii unei competiții moto au închiriat macarale pentru a putea vedea o cursă

Fanii unei competiții moto din Polonia au găsit o modalitate inedită de a vedea, de lângă stadion, o cursă.

Suporterii au închiriat 21 de macarale pentru a vedea o cursă din Speedway Ekstraliga pe spadionul Zuzlowy Motor din Lublin, pe care nu mai erau locuri din cauza pandemiei COVID-19. Organizatorii au vândut mai puține bilete pentru a se păstra distanțarea socială. Astfel, doar 25% din locurile de pe stadionul cu 13.000 de scaune erau ocupate.

Fanii au strâns bani și au închiriat vehiculele. Fiecare macara a ridicat deasupra stadionului 3-4 persoane, potrivit publicației WP Sportowe Fakty. Imaginile au făcut înconjurul internetului.

Mai multe macarale de la o cursă la alta

La începutul competiției, în acest an, doar trei macarale au fost văzute lângă stadion. Ulterior, acestea s-au înmulțit, iar cel care a venit cu ideea este asaltat cu cereri de la fani.

Nu este prima dată când macaralele sunt folosite de fanii unor sporturi. În urmă cu câțiva ani, Amigo Ali, un fan al echipei Denizlispor din Turcia care nu mai avea voie pe stadion, a închiriat o macara pentru a-și vedea favoriții.

Cursă din Speedway Ekstraliga (Foto: Wikipedia)

Speedway Ekstraliga este o competiție extrem de populară în Polonia și atrage piloți din întreaga lume.

CITEȘTE ȘI:

Motocicletele Harley Davidson sunt primele care primesc Android Auto

BMW a dezvoltat o motocicletă care se conduce singură, cu sau fără prezenţa unui pasager

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult