Cum a ajuns Google să blureze faţa unei vaci în serviciul Street View

16.09.2016
Cum a ajuns Google să blureze faţa unei vaci în serviciul Street View
Google a avut, de-a lungul timpului, multe necazuri cauzate de problemele de intimitate ridicate de serviciul său Street View. Compania a ajuns, astfel, să sufle şi-n iaurt după ce s-a ars de multe ori. Recent s-a viralizat o imagine din Street View în care a fost blurată faţa unei vaci. 
 
Animalul a fost surprins de camerele Google în Cambridge, iar imaginea a făcut înconjurul internetului.
 
Un reprezentant al Google a simţit nevoia să ofere o explicaţie pentru incident. Potrivit lui, Street View dispune de o tehnologie care blurează automat feţele oamenilor surprinşi în imagini. De această dată, serviciul nu a funcţionat cum trebuie, aşa că a acoperit şi faţa vacii. 
 
 
Street View a fost lansat în 2007, iar de atunci a imortalizat nenumărate întâmplări hazlii, bizare şi de multe ori şocante. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult