Gadgetul cu care un maseur îşi filma clientele

Gadgetul cu care un maseur îşi filma clientele

Un veteran de război din Irak este acuzat că şi-a filmat clientele de la salonul de masaj în care lucra cu ajutorul unei camere ascunse într-un ceas. Bărbatul, care a fost arestat, susţine că suferă de paranoia şi că a pus camera pentru a nu a avea de a face cu eventuale acuzaţii false venite din partea clientelor.

 

Matthew Yates, în vârstă de 38 de ani, avea cliente care se dezbărcau complet în timpul sesiunilor de masaj. Un complet de juraţi l-a găsit vinovat de voyeurism şi agresiune sexuală.

 

Camera-ceas folosită de maseur

 

Înainte de a deveni maseur, Yates a lucrat în Royal Air Force. Potrivit unor surse, gadgetul cu care filma bărbatul a fost descoperit după ce unei cliente i s-a părut ceva suspect la ceasul orientat înspre ea. Femeia nu a zis nimic, dar ulterior a chemat poliţia, care a descoperit camera şi înregistrările făcute de maseur.

Există o piaţă pentru camerele ascunse în alte obiecte care par inofensive. Poliţia din statul american Florida l-e atras recent atenţia cetăţenilor să fie atenţi la toaletele publice pe care le folosesc deoarece s-au înmulţit cazurile în care sunt găsite camere video ascunse. Unul dintre cele mai populare modele este camera video ascunsă în cuier. Acest dispozitiv se găseşte şi în unele magazine online din România, la preţul de aproximativ 140 de lei.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult