Go4news: LG a instalat Windows 10 pe un frigider inteligent

02.09.2016
După ce Samsung a prezentat la începutul anului, la târgul de electronice CES, un frigider inteligent cu ecran tactil, LG nu a vrut să se lase mai prejos şi a lansat la IFA 2016 propriul frigider „deştept”. Dacă rivala Samsung a optat pentru sistemul de operare Tizen, dezvoltat în casă, pentru produsul său, LG a ales o versiune completă de Windows 10. 
 
Frigiderul LG are un ecran tactil cu diagonala de 29 de inchi. Pe dispozitivul poate fi instalată orice aplicaţie din Windows Store. Frigiderul dispune de procesor Intel Atom şi 2 GB memorie RAM. Aparatul dispune de aplicaţie dedicată pentru notiţe, în care pot fi salvate noi reţete care pot fi apoi ulterior ataşate pe ecran ca sticky notes. 

 
Utilizatorii pot vedea, pe ecranul frigiderului, clipuri de pe YouTube sau asculta muzică la difuzoarele încorporate. 
 
Preţul pentru modelul numit Smart Instaview Door-in-Door nu a fost încă anunţat. Produsul va fi disponibil la sfârşitul acestui an. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video