I-a zis nevestei că merge să-şi ia ţigări, dar a ajuns în Rusia, la un meci de fotbal

I-a zis nevestei că merge să-şi ia ţigări, dar a ajuns în Rusia, la un meci de fotbal

Un bărbat din Mexic a devenit celebru pe internet după o ispravă mai rară. Bărbatul din Puebla i-a zis nevestei că merge să cumpere un pachet de ţigări, dar a ajuns în Rusia pentru a-şi susţine echipa naţională de fotbal. El a luat un avion până în Germania, iar de acolo a mers cu un automobil în Rusia la Cupa Confederaţiilor.

 

Antonio Garcia, un fan înfocat al echipei naţionale de fotbal, a declarat: „I-am zis soţiei că mă duc la Oxxo (un lanţ de supermarketuri) pentru ţigări, dar nu i-am zis şi la care magazin”. Între Mexic şi Rusia cea mai scurtă distanţă este de 10.241 de kilometri. 

 

Nu se ştie deocamdată cum a reacţionat femeia după ce a aflat că Garcia a cheltuit toate economiile lor în această escapadă. 

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult