Imaginea din noul paşaport al acestei tinere s-a viralizat

Autori: Adrian Popa, Go4it.ro 10.08.2017
Imaginea din noul paşaport al acestei tinere s-a viralizat

A fost o perioadă în Egiptul antic când craniile alungite artificial erau la modă. Însă astăzi acestea nu mai sunt apreciate. Chelsey Ramos, o tânără din Texas, SUA, a avut parte de o mare supriză când a deschis noul său paşaport. Craniul său apare foarte alungit în poză.

Ramos şi prietenul ei plănuiesc să meargă în Germania în luna septembrie. Tânăra avea paşaportul expirat, aşa că a mers să îl schimbe. A parcurs toate formalităţile, printre care şi şedinţa foto pentru act. La sfârşitul lunii iulie, Chelsey Ramos şi-a primit prin poştă paşaportul. Când l-a deschis nu s-a recunoscut. „Chelsey a fost şocată”, a declarat prietenul femeii. Asta deoarece cu acel act de identitate nu ar fi reuşit să treacă nicio graniţă. Bărbatul a considerat, însă, că situaţia este hazlie.

El a publicat imaginea pe Reddit şi s-a viralizat. Gulmele nu au întârziat să apară. „E clar, e o călătoare în timp din Egiptul antic!”, a scris un utilizator.

Postarea a fost văzută şi de un angajat al Departamentului de Stat, care a promis că paşaportul va fi schimbat gratuit, în timp util.