Juan Joya Borja: A murit actorul folosit pentru unele dintre cele mai reușite parodii tech

29.04.2021
Juan Joya Borja: A murit actorul folosit pentru unele dintre cele mai reușite parodii tech

Juan Joya Borja, un actor spaniol care a devenit o senzație pe internet datorită râsului ciudat, a murit la vârsta de 65 de ani.

Cunoscut sub porecla „El Risitas”, Borja a devenit cunoscut după ce a partipat la o emisiune de televiziune la începutul anilor 2.000. Râsul lui i-a impresionat pe internauți, iar bărbatul a devenit cunoscut pe platforma Reddit în 2014. De acolo au urmat o mulțime de parodii și meme-uri bazate pe scenele respective.

Unele dintre cele mai apreciate parodii bazate pe râsul lui Borja au vizat companii de tehnologie. Un clip a devenit viral după ce a ironizat astfel laptopul MacBook Pro lansat de Apple în 2015, care avea un singur port USB-C.

Ulterior, aceeași bază a fost folosită pentru a ironiza Nvidia după scandalul lansării plăcii video Geforce GTX 970. Modelul era promovat ca având 4 GB memorie, dar din aceasta era accesibilă doar o parte de 3.5 GB.

Juan Joya Borja a fost internat în spital în septembrie 2020 din cauza unor probleme cardiovasculare. Medicii au fost nevoiți să îi amputeze un picior. Borja a murit după ce a fost transferat la un alt spital, pe 28 aprilie.

Sursa: BBC News

CITEȘTE ȘI:

Descoperire neașteptată făcută la recuperarea cadavrului unui bărbat care a murit din cauza unor selfie-uri

Robert Gore, inventatorul Gore-Tex, a murit la vârsta de 83 de ani

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult